søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har lagt for dagen, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
19-02-2020
Tonny Parnell

Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling  

Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling til Donatzky´s vanvittige planer om at nedlægge detailhandlen og i stedet lægge museer og uddannelsesinstitutioner i indre by

Helsingør Svingelport udvikling
Helsingør indre by skal tilføres større udvalgsbutikker ved udvikling af Svingelport.

Helsingør politikere jubler over ny uddannelses-aftale, der flytter erhvervsskolen fra Rasmus Knudsens Vej til Svingelport, lyder overskriften.

Er du med i den aftale Benedikte Kiær ? - så ser jeg helst og hurtigst muligt en anden Borgmester der har lidt mere forståelse for erhvervslivet og udvikling af  Helsingør.

Problemet er at Christian Holm Donatzky vil "trække" uddannelsesinstitutioner ind i en ring om Helsingør der i forvejen kæmper for plads til byfornyelse der er krævet af den moderne digitale forbruger i dag . Herudover har Helsingør i forvejen kun 1/3 side til oplandet

Donatzky har sine drømme på en helt misforstået opfattelse af at en uddannelsesinstitution i sig selv giver vækst til detailhandlen,? - - det er en fatal misforståelse Donatzky har "glemt" at konferere med detailhandlen. - - De uddannelsessøgende giver hverken omsætning i byen´s detailhandel eller skatter til kommunen

Helsingør Svingelport udvikling
Helsingør indre by skal udvikles - IKKE afvikles.

 Skoler og uddannelsesinstitutioner skræmmer tværtom andre kunder væk fordi det varesortiment de studerende fordrer, langt fra tilfredsstiller den almindelige konsumer, og bykernen kæmper i forvejen med pladsmangel og har ikke mulighed for et varesortiment der tilfredsstiller begge grupper.

Problemet er at Christian Holm Donatzky aldrig har forstået at Helsingør IKKE kan trække studiepladser til byen hvis/når Helsingør bykerne er død og ligner noget der blev forladt da sundtolden blev ophævet.

Den måde Donatzky hidtil har drømt om at skabe et campus i bykernen og tæt ved byen har været dræbende for selve bykernen, byens udvikling og erhvervslivet. - - Der er overhovedet INGEN sans for byudvikling i Donatzky´s drømme. - - Dialogen med erhvervslivet i indre by er helt fraværende.

Helsingør er kun spændende som studiemiljø/studieby hvis indre by og handelsmiljøet er spændende, og kun hvis Helsingør er en levende by, kan vi håbe at de studerende "slår rod" i kommunen efter endt studie.

Donatzky kan ikke bare diktere et campus ved at bruge de gammel-kommunistiske metoder? - - I Danmark har vi demokrati og frie valg Donatzky ?, - Rammerne skal være til stede før et studiemiljø bliver spændende at søge til, og de parametre opfylder Donatzky´s drømme absolut IKKE, men nærmere modsat.

Det er muligt Donatzky her og nu kan tiltrække et par bådbyggere, lidt Voksenundervisning/VUC - SOSO-uddannelser, men i takt med at der lukker flere og flere forretninger i indre by fordi detailhandlen ikke kan holde omsætningen på de studerende som absolut IKKE er et købestærkt klientel og den almindelige forbruger søger til de indkøbscentre der har et andet udvalg end lige det den studerende efterspørger, visner indre by helt.

Kære Borgmester og ("iderige") Donatzky: - - Ingen kan leve af at sælge Cafe-latte og vegansk nudelsuppe,
Der er efterhånden mange i Helsingør der har forsøgt, både med kaffe scootere - madvogne - Madmarked og hvad ved jeg, - Hvis Borgmesteren og Donatzky kan finde en eneste der IKKE er gået konkurs inden for de første to år. så spørg om det er muligt?.

Helsingør Svingelport udvikling
Ingen kan leve af at sælge Cafe-latte og vegansk nudelsuppe til studerende

Der er i forvejen stor mangel på billige boliger i Helsingør. - - vil du "stjæle" fra dem der i forvejen er skrevet op og står på venteliste til en bolig, eller hvordan har Donatzky tænkt sig at skaffe boliger til de studerende?? 

Helsingør får ikke skatteprovenu af de studerende, - derimod koster det på Helsingoranerens skattekonto at opretholde alle Kommunens servicefunktioner for den studerende under hele studieopholdet i Helsingør. 

Det er en KLAM FIDUS du har gang i Donatsky.

Din vrangforestilling om at omdanne indre by til en uddannelsescampus i stedet for detailhandel og butikker, er to modpoler du forsøger at bøje mod hinanden? - - det er mod naturloven og et forsøg vil altid føre til splittelse og kaos, og du vil ødelægge al fremtid og håb for den eksisterende detailhandel med stribevis af konkurser i fremtiden.

Svingelport og indre by skal udvikles til den fysiske indkøbs og shoppingoplevelse med større udvalgsbutikker og en sancelig indkøbsoplevelse og velvære du ikke kan købe på internettet.

Det er muligt du tror dit forehavende giver liv i byen, men jeg kan med mine mange års erfaring garantere dig at lige det modsatte vil ske, 

Og det kan du ikke fortryde eller reparere på, - - - så er det bare sket og uddannelsesinstitutionerne søger igen væk, til andre byer hvor detailhandlen ikke er død.

Inden du går videre med dine indspiste tanker, så få dog lavet en ekspertanalyse på din ide, eller læs anbefalingerne i de uendeligt mange detailhandelsanelyser der allerede ligger i skufferne.

Hvis i støtter de forslag jeg læser her i Dagbladets annonce, så tror i åbenbart på den skrøne og i er den direkte årsag til og ansvarlige for en række konkurser i Helsingør indre by fremover, - - Det er en ganske uansvarlig politisk linje Donatzky.

Du burde lære lidt om markedsøkonomi inden du lukker hele Detailhandlen i indre by.?

Se dig om Donatzky, alle andre byer i den størrelse er selv i dag, langt mere spændende og langt mere oplagt for et uddannelses campus. (du må ikke glemme at du skal også have "kunder" til dine uddannelser, dem kan du ikke bare diktere, Vi har demokrati og frie valg i Danmark, dine "kunder/studerende" skal komme af et ønske og frit valg.)

Hvis indre by fungerer og er spændende som handelsby, så vil dine "kunder" til en uddannelsescampus komme af et reelt valg, uanset om den ligger på "Småkagen" eller i indre by Donatzsky


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print ArtikelPrint   Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
07-05-2023


We need far too large warehouses for storage hydrogen
It will be possible to calculate the most profitable temperature in the....
Udvikling We need far too large warehouses for storage hydrogen

15-02-2023


Alt for langsom grøn omstilling
USA syndrom - Statsstøtte - EU sanktioner og benspænding - Sådan behøver det ikke at være.?....
Udvikling Alt for langsom grøn omstilling

08-01-2023


Helsingør tilsidesætter nationale interesser
Jens Bertram lyver for offentligheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør tilsidesætter nationale interesser

05-12-2022


Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


PTX og multi krydstogtkaj fra skuffen
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling PTX og multi krydstogtkaj fra skuffen

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling

01-10-2022


Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket
The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialenhed i Sprængning & marine operationer....
Udvikling Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket

19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER